Amb el lema Caring for the future (cuidant el futur) com a estendard, Spain Talks sorgeix com una aposta innovadora i necessària en el panorama turístic global. Una sèrie d'esdeveniments dirigits al sector turístic dels principals mercats emissors amb l'objectiu de destacar i difondre les iniciatives de sostenibilitat que estan transformant Espanya, tant en l'àmbit públic com en l'àmbit privat. Amb un format àgil i dinàmic, aquests esdeveniments ofereixen una plataforma única per a l'intercanvi d'idees, l'aprenentatge i la col·laboració, situant la destinació Espanya com a líder en matèria de sostenibilitat. Uniu-vos a Spain Talks en aquest viatge emocionant cap a un turisme més responsable i sostenible!

Descobriu els esdeveniments internacionals programats.

CONFERÈNCIES

Spain Talks és un esdeveniment dirigit al sector turístic dels diferents mercats emissors clau en l'estratègia de promoció d'Espanya que, amb aquesta cita, busca atreure professionals i líders de la indústria compromesos amb la sostenibilitat i el futur del turisme. La cita ofereix una oportunitat única perquè representants de línies aèries, agències de viatges, operadors turístics, hotels, destinacions, proveïdors d'experiències turístiques i altres entitats de l'ecosistema turístic intercanviïn idees, coneguin les últimes tendències en turisme sostenible i estableixin col·laboracions.

Conferències

PREMIS

Els premis atorgats a Spain Talks representen un reconeixement a l'excel·lència i la innovació en matèria de sostenibilitat en el sector turístic. Amb el propòsit de ressaltar i celebrar les iniciatives que promouen el creixement responsable en la indústria, els guardons es divideixen en quatre categories diferents. Turespaña atorgarà el premi a actors i socis de mercats emissors el compromís i la dedicació dels quals han contribuït de manera notable a l'avenç del turisme sostenible a Espanya.

CATEGORIES MERCAT EMISSOR

Les categories dels premis relacionats amb els mercats emissors abasten àrees clau que reflecteixen el compromís amb la sostenibilitat i la innovació en el turisme.Media award. El guardó destinat als mitjans de comunicació reconeixerà la millor cobertura d'Espanya com a destinació compromesa amb la sostenibilitat, tot destacant la importància de la comunicació en la promoció de pràctiques responsables.Ambassador award. El premi al millor prescriptor, influencer o creador de contingut distingirà el millor contingut que destaqui Espanya com una destinació compromesa amb la sostenibilitat, subratllant el poder d'aquests perfils en la generació de consciència.Experience award. El premi al millor producte turístic sostenible aplaudirà la comercialització de paquets, experiències i ofertes que promoguin el turisme sostenible a Espanya, posant èmfasi en la importància d'oferir viatges autèntics i respectuosos amb l'entorn.Business award. El guardó a l'empresa amb el millor projecte d'ESG reconeixerà el compromís de les companyies amb pràctiques responsables com ara programes de compensació de petjada de carboni, reciclatge, accessibilitat i inclusió dels treballadors, tot impulsant un enfocament cap a la sostenibilitat en totes les facetes del negoci.

Categories mercat emissor