Convenció Turespaña

La Convenció Turespaña és un esdeveniment anual concebut com un espai per a la trobada del sector turístic, públic i privat, per a l'intercanvi d'informació i bones pràctiques, així com per a la reflexió conjunta al voltant del desenvolupament turístic d'Espanya, les seves destinacions i empreses. La Convenció també persegueix millorar l'eficàcia i l'abast de l'acció de Turespaña a través de la coordinació i la col·laboració amb destinacions i empreses del sector.

IV Convenció Turespaña 2024 - INSCRIPCIONS OBERTES

La IV Convenció Turespaña tindrà lloc a l'illa de Tenerife de l'1 al 3 d'octubre del 2024. El tema central d'aquesta quarta edició serà la digitalització del sector turístic i el seu ús per desenvolupar nous productes i experiències per als visitants, així com per millorar els models de gestió de destinacions i empreses, garantint una sostenibilitat efectiva.

Més info - Inscripcions
IV Convenció Turespaña 2024

V Convenció Turespaña 2025

Es convoca les destinacions turístiques espanyoles a presentar la seva candidatura per a la celebració de la V Convenció Turespaña que se celebrarà al començament del mes d'octubre del 2025.El termini de presentació de candidatures finalitza el proper 28 de juny.Podeu descarregar els documents amb les bases als enllaços següents:Bases V Convenció Turespaña (format de document)Bases V Convenció Turespaña (format de presentació)Per a més informació, podeu escriure'ns a convencion@tourspain.es