.
 1. És a:
 2. Turespaña
 3. Visió Destinació Espanya

Visió Destinació Espanya

Contenido de la página
​ 


 • Pla Nacional i Integral del Turisme 2012-2015

  Espanya és líder en turisme. Així ho acrediten les xifres de turistes internacionals, d’ingressos per turisme i l’aportació de l’activitat turística a l’economia del nostre país. No obstant això, en els últims anys aquesta indústria ha sofert una important pèrdua de competitivitat. S’apunta el final d’un cicle que va donar començament fa una mica més de 50 anys i en el qual s’estan incubant els nous líders turístics mundials, fonamentats en la innovació.
  Per aquest motiu, conscient de la transcendència del turisme per al nostre país, el Govern de la Nació vol impulsar, a través de la Secretaria d'Estat de Turisme, el Pla Nacional i Integral de Turisme (PNIT) per impulsar la competitivitat de les empreses i les nostres destinacions, renovar el lideratge mundial del nostre país per a les properes dècades i contribuir a la generació de riquesa, ocupació i benestar dels ciutadans.

 • Històric de la política turística en Espanya

  El compromís del Govern d’Espanya amb la indústria turística es remunta als inicis de l’organització administrativa del turisme a Espanya, fa ja més d’un segle. Des de llavors, s’han succeït diversos organismes destinats a la gestió pública del turisme, les funcions, competències i objectius dels quals han evolucionat en parallel al context històric i econòmic.
  Al llarg de tot aquest temps, la política turística a Espanya s’ha plasmat en diversos plans nacionals per fer front als reptes i necessitats del sector turístic espanyol en un escenari de continua transformació.

 • Ministerio de energía, turismo y agenda digital.
 • Spain Info
 • UNION EUROPEA PROYECTO COFINANCIADO POR EL FONDO EUROPEA DE DESARROLLO REGIONAL(FEDER)
INSTITUTO DE TURISMO DE ESPAÑA - TURESPAÑA
C/ Poeta Joan Maragall, 41, C.P. 28020 Madrid, España. , ,
- Tel. 91 343 35 00